herplaatser

De herplaatsers die wij op onze website publiceren zijn enkel vizsla's met een stamboom.

Hoe schrijnend we de situatie van asielvizsla's en broodfokvizsla's ook vinden, kunnen wij als rasvereniging niet instaan voor de herplaatsing van deze dieren waar wij de afkomst niet van kennen.

Als rasvereniging stellen we regels en normen op om op een correcte wijze te fokken en raden we mensen aan om te kiezen voor een hond met een stamboom.

Het is in de eerste plaats de taak van de fokker van een herplaatser om een nieuwe thuis te vinden voor één van zijn honden.

Een fokker dient het lot van zijn pups ter harte te nemen gedurende de rest van hun leven.

Graag helpen wij hierbij door deze te herplaatsen dieren te publiceren op onze website.

herplaatser 1: Vedette heeft een gouden mandje gevonden !Herplaatser Vizsla Korthaar teefje 8 maand - Vedette verblijft momenteel terug bij de fokker Dhr Vergalle.


Vedette is een kortharige Vizsla met stamboom (LOSH-01358883) en geboren op 15/08/2022.


De moeder is Orani Dit Cas de la Borne du Moulin (19/09/2018), stamboom LOF BR.H.PR.8564/0, de vader Siga Van het Oetervelt (01/04/2019), stamboom N.H.S.B. 3221785.


Vedette is een kerngezonde, speelse, nieuwsgierige en enthousiaste Vizsla. Haar huidige eigenaars zien de combinatie met hun gezin en heel jonge kinderen niet langer zitten. Noch de kinderen, noch Vedette vonden de nodige rust. Momenteel verblijft ze terug bij ons samen met haar biologische moeder en Weimaraner. Ondanks haar enthousiasme gedraagt ze zich heel onderdanig t.a.v. hen maar toont wel te willen spelen.


We zoeken een warm nest voor Vedette met iemand die ervaring heeft met actieve honden, bij voorkeur Vizsla’s.


Vedette kent de basiscommando’s nog niet goed, maar pikt wel heel snel op.


Jimmy Vergalle

0477 57 45 28
Watermolenstraat 67

9700 Oudenaarde

info@magyarvizsla.be

Copyright by BMVC All Rights Reserved